Hemberedskap – Länktips: Bloggar, poddar, youtubekanaler och sånt…

Det ökade intresset för hemberedskap på senare tid har bidragit till att jag fått en hel del frågor om var man hittar mer information om ämnet. Därför presenterar jag här mina tips på lämpliga informationskanaler.

Poddar

Poddarna finns där poddar finns, länkarna går i första hand till Poddtoppen.se
Poddarna presenteras utan inbördes rangordning.

vardagsprepping

En podd där Martin och Patrik guidar lyssnarna på en en prepperresa som är perfekt för nybörjarna och samtidigt kommer med bra tänkvärda infallsvinklar även för den som kommit längre i sitt hemberedskapande.

Hemberedskap

Hemberedskap med Niklas och Anette är en prepperpodd som både innehåller flera grundläggande avsnitt och djupdyker i specifika ämnen i andra avsnitt. Oftast förhållandevis korta avsnitt som passar bra att lyssna på när man inte har obegränsat med tid.

I väntan på katastrofen

Patrick och Kalle glider ofta iväg på ganska långa diskussioner om det mesta som rör hemberedskap på ganska hög nivå. Ofta med ganska stora inslag av självhushållning. Intressanta ämnen och samtal, inte många slår Patrick på fingrarna när det kommer till kunskap om Prepping, hemberedskap och småbruk.

Beredsam

Herman Geijer, ofta med gäster, pratar högt och lågt kring hemberedskap, prepping, överlevnad, kriser och katastrofer.

Bloggar

Mer eller mindre aktiva bloggar, men även de oaktiva innehåller en hel del matnyttig information om man söker och bläddrar lite…

YouTube

På tuben finns en hel del bra kanaler att följa. Här presenterar jag ett litet urval.

Var redo – Följ Klas när han pratar om prepping och friluftsliv.
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Lite annat

Under denna rubrik samlar jag sådant som inte passade någon annanstans…

Risken är överhängande att detta inlägget kommer att uppdateras med tiden. Har du tankar om vad som borde fyllas på mig så hojta till. Mailen sjalvkrishallning@kreutner.se funkar utmärkt att använda om du inte vill kommunicera på något annat sätt.

1 thought on “Hemberedskap – Länktips: Bloggar, poddar, youtubekanaler och sånt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>